Fishspaal Bergen
Image default
Entertainment

Tips voor een geslaagde schoolreis naar BillyBird

De jaarlijkse schoolreis kan erg leuk om te begeleiden zijn, maar ook voor de nodige spanning zorgen. Een grote groep kinderen onder je hoede blijft natuurlijk een uitdaging. Gelukkig is een schoolreis naar BillyBird wat dat betreft ideaal: het park is uitermate geschikt om de dag soepel te laten verlopen. Het park biedt vele attracties, zodat de kinderen urenlang zoet zijn. Ook voor begeleiders is het er fijn vertoeven dankzij de uitstekende voorzieningen en de attracties die zelfs voor grote kinderen leuk zijn. Hier volgen wat tips voor een fijne schoolreis.

Hou op een makkelijke manier toezicht

Voor kinderen onder de twaalf is er een afgesloten kinderland, waar volop gespeeld kan worden, zonder de kinderen te makkelijk uit het oog te kunnen verliezen. Zeker met een grote groep jonge kinderen tijdens een schoolreis, kan het prettig zijn om het bezoek te beperken tot dit deel van het park. Voor oudere kinderen is het een goed idee om duidelijke afspraken te maken. Bijvoorbeeld een centraal punt waar ze naartoe kunnen om de begeleiders te vinden, wat te eten en drinken tussendoor en weer te verzamelen aan het eind van de dag. BillyBird heeft genoeg plekken die geschikt zijn om af te spreken als verzamelpunt, waar begeleiders comfortabel kunnen zitten. Toezicht houden kan ook vanaf een van de vele terrassen bij de attracties. Met de kinderen kun je natuurlijk ook verschillende delen van het park langsgaan, als ze iets meer in de gaten gehouden moeten worden.

Eten en drinken regelen voor de kinderen

Om iedereen zoet en vol energie te houden tijdens de schoolreis is eten en drinken belangrijk. BillyBird biedt verschillende arrangementen aan voor schoolreizen met eten en drinken. Een lekker ijsje en ranja bijvoorbeeld, om even af te koelen tussen het rennen en vliegen door. Of een arrangement met frietjes voor nog meer brandstof. Een extra leuke afsluiting? Met z’n allen barbecueën aan het eind van de dag op het barbecueterras, of iets lekkers eten bij een van de vele horecagelegenheden. Nog even napraten over de dag vol avontuur en daarna weer met een volle buik naar huis met bus of auto’s.

https://billybird.nl/hemelrijk/