Fishspaal Bergen
Image default
Entertainment

DiGiCo: voorloper op het gebied van mixing consoles

De superieure mixing consoles van DiGiCo

DiGiCo is een bekende speler in de wereld van audio en mixing consoles. Sterker nog: deze apparaten zijn van superieure kwaliteit en zijn door vele artiesten erg gewild. Een van de redenen hiervoor is dat DiGiCo beschikt over een breed assortiment aan apparatuur. Deze scoren allemaal hoog op bouwkwaliteit en prestatievermogen. Wereldwijd worden de mixing consoles van DiGiCo ingezet om zo veel mogelijk uit een show te kunnen halen. De functionele accessoires van DiGiCo bieden ontzettend veel meerwaarde voor jouw console. Deze zorgen ervoor dat jij meer dan genoeg opties hebt om jouw set persoonlijk te organiseren. En met een extreem gepersonaliseerde mixing console kun jij gaan shinen tijdens je show. De flexibiliteit en kwaliteit van DiGiCo maken dit mogelijk.

Kies voor de S series als je op tournee gaat

Ga jij als artiest vaak op tournee? Dan is de DiGiCo S series een geweldige keuze voor jou. Dit is namelijk een supergeschikte partner om mee te werken en om mee te nemen. Deze serie is ontworpen om draagbaar te zijn en toch de beschikking te hebben over alle opties en flexibiliteit die jij van DiGiCo mixing consoles gewend bent. Er wordt door de compacte bouw absoluut niet ingeleverd op kwaliteit. Integendeel: met deze apparatuur breng jij je gig tot een hoger niveau. En dat overal ter wereld. De S series zijn namelijk gemaakt om in vrijwel elke kofferbak te passen. Zo kun jij als artiest of als geluidstechnicus zeker zijn dat jouw apparatuur altijd op de plek is waar jij ook bent. De modellen van de DiGiCo S series beschikken over multi-touch touchscreens en bieden je daarom een maximale gebruikerservaring.

De DiGiCo SD series is breed inzetbaar

Wanneer je kijkt naar het gebruik van de mixing consoles van DiGiCo zie je dat niet alleen artiesten er gretig gebruik van maken. De meesterlijke apparatuur is ook erg geliefd binnen andere segmenten van evenementen. Hierbij worden de SD7Q, SD7, SD5, SD10, SD12, SD9 en SD11 gezien als de absolute hoogvliegers van deze serie. Theatershows en sportevenementen doen regelmatig een beroep op de kwaliteit van DiGiCo. En wat dacht je van live broadcasts en grote concerten? De SD series van DiGiCo bieden op vele vlakken antwoord op de vraag naar kwalitatief hoogwaardige en flexibele mixing consoles.

Vraag een specialist om hulp

Een specialist op het gebied van de apparaten van DiGiCo kan jou helpen de juiste keuzes te maken. Met hun advies, gestoeld op vaak jarenlange ervaring, helpen zij jou op weg naar de meest passende keuze voor jouw vraag. Welk type je ook kiest: DiGiCo zorgt in alle gevallen dat jij beschikt over uitmuntende mixing consoles om het beste uit jouw optreden te halen.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/