Fishspaal Bergen
Image default
Zakelijke dienstverlening

De unieke kracht van hoogwaardige NK meststof

Op zoek naar de beste leverancier voor NK Plus in Overijssel en Noordoost Nederland? Bij Logimest ben je aan het juiste adres. NK meststof is een meststof van hoogwaardige kwaliteit. Deze mest is de fractie die voortkomt uit gescheiden mest. Het grote voordeel van NK meststof is dat dit per ton meer kali en stikstof (ten opzichte van de stof fosfaat) dan de doorgaans gebruikte dierlijke meststoffen. Het product is specifiek ontworpen om de verhouding van fosfaat en stikstof te verbeteren. Waar deze eerst 1:2 was, is deze opgeschaald naar in ieder geval 1:3.5. De leverancier van hoogwaardige NK meststof zorgt ervoor dat je positieve resultaten boekt. Kies je voor bovenstaande expert, dan kies je voor jarenlange ervaring in het leveren van NK Plus. Dit product bezit de volgende eigenschappen per ton: rond de 1,5 fosfaat, 7,0 kali en 6,8 stikstof. Daarnaast zit het drogestofgehalte op een stabiel percentage van 5.1%.

Wat is NK Plus precies?

NK meststof is een honderd procent natuurlijke meststof, die de unieke eigenschap heeft na de eerste gift minstens dezelfde opbrengst als kunstmatige mest te geven. De opbrengst van stikstof zal gelijk blijven of zelfs hoger zijn. Ook in de vervolg sneden is de nawerking duidelijk zichtbaar. De unieke meststof heeft tot doel je bedrijf toekomstbestendig te maken. Heel veel landbouwbedrijven ervaren moeite hun bouwplan in lijn te krijgen met de huidige norm voor fosfaat. Als er wordt gewerkt met een mengeling van varkensdrijfmest en NK Plus, is de norm makkelijk te halen. Het resultaat is een mooie, werkbare meststof. In NK Plus zit weinig fosfaat.

Ontdek de voordelen van NK Plus

NK meststof is een meststof die veel boeren uitkomst biedt. Dat heeft er onder meer mee te maken dat er per hectare minder van aangewend wordt. Als je je duurzame mest bij een partner als Logimest in Overijssel/Noordoost Nederland aanschaft, ben je ervan verzekerd dat je bedrijf betere resultaten zal boeken.

https://www.logimest.nl/