Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

Een luxe rondreis door Vietnam boekt u bij deze specialist

Wilt u graag een luxe rondreis maken door Vietnam? Dan staat de specialist Original Asia graag voor u klaar. Dit bedrijf heeft namelijk dé ultieme rondreis door Vietnam samengesteld, waarbij aan luxe geen gebrek is. Wanneer u deze rondreis boekt, ziet zowel alle bekende highlights als de minder toeristische plekken uit de prachtige omgeving. Het fijne aan een rondreis die de specialisten van dit reisbureau zorgvuldig hebben samengesteld, is dat alles voor u wordt geregeld. Zo ontdekt u het prachtige Vietnam tijdens deze luxe rondreis zonder al te veel zorgen. De reisduur bedraagt 23 dagen en tijdens de reis ontdekt u zowel Noord-, Centraal als Zuid-Vietnam. Daarnaast zijn ze bij deze specialist erg flexibel. Heeft u behoefte aan meer luxe óf wilt u juist een reis met meer avontuur? Dan passen zij de reis graag aan op uw persoonlijke wensen. Zo beleeft u binnen de kortste keren de reis van uw dromen.

Een onvergetelijke rondreis door Java en Bali met de mooiste bezienswaardigheden

Is Vietnam niet de bestemming van uw dromen? Misschien is een rondreis door Bali en Java dat wel! Ook deze rondreis boekt u bij Original Asia. Het betreft een luxe privé rondreis door Java en Bali, waarbij u alle prachtige bezienswaardigheden van onder andere Centraal-Java, Oost-Java en Bali ontdekt. De reisduur bedraagt achttien dagen. In deze achttien dagen geniet u van adembenemende boetiekhotels, prachtige natuur en heerlijke stranden. Ook deze reis is geheel aan te passen op uw wensen en behoeften. Dat is de flexibiliteit waar u van profiteert wanneer u boekt bij deze reisspecialist. Ziet u het al voor u? Wandelen door de rijstvelden van Ubud en cocktails drinken bij de mooiste beachclubs? Dit wordt een rondreis op Bali en Java om nooit te vergeten!

Neem contact op en stel uw droomreis samen

Bent u geïnteresseerd in een onvergetelijke rondreis waarbij u compleet ontzorgt wordt door de specialisten van dit bedrijf? Neem dan direct contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij denken graag met u mee over de mogelijkheden. U vindt de contactgegevens op de website van de specialist.