Fishspaal Bergen
Image default
Sport

Ga naar Fitribution voor een professioneel crossfit rack

Een professioneel crossfit rack vindt u bij Fitribution, een leverancier van fitnessmateriaal van de beste kwaliteit. Crossfit is een trainingsmethode dat onder fitness valt en waarbij functionele oefeningen zo snel mogelijk en zo vaak mogelijk worden uitgevoerd. Bij Crossfit worden gewichtheffen, atletiek, en gymnastiek gecombineerd tot één trainingsvorm. De focus ligt dan ook niet op één specifieke spierengroep, maar op het fit worden in het algemeen. Spieren kweken is dan ook niet de hoofdzaak, maar kan wel extra doel zijn dat mogelijk wordt in combinatie met een gezonde leefstijl en een grote dosis toewijding. Een crossfit rack past in dit plaatje omdat het de basis vormt voor een groot aantal Crossfit oefeningen.

Verschillende workouts met twee soorten crossfit racks

Fitribution heeft twee soort crossfit racks in het assortiment: de Crossfit Pull Up bar en een Half Rack. Een overeenkomst tussen beide crossfit racks is dat ze vrij compact zijn en daarom ideaal in huis te halen. Onder sportfanaten is dit een populair accessoire dat makkelijk thuis te gebruiken is. De Crossfit Pull Up bar wordt aan de muur bevestigd en u kunt er veel soorten oefeningen mee doen. Denk bijvoorbeeld aan knee raises, pull ups, chin ups, toes to bar, en leg raises. Een Half Rack staat vooral bekent om de ideale constructie voor squats met halterstangen en schijven. Mogelijke oefeningen met een Half Rack zijn bench press, squats, en rows.

Fitribution heeft het allemaal

Met een crossfit rack traint u vaak verschillende spiergroepen, waardoor deze accessoire erg functioneel en efficiënt is om snel fit te worden (en blijven!). Naast crossfit racks levert Fitribution natuurlijk ook andere fitness materialen. Dumbells, halters, schijven, halterstangen, sluiters, rekken, banken, kabelaccessoires, rigs, en spullen voor Aerobics en Functional behoren allemaal tot het assortiment. Wel zo fijn als u alles op één plek vindt om uw crossfit rack te personaliseren en verzekerd te zijn van goede kwaliteit. Des te sneller u aan de slag kunt gaan en nieuwe workouts kunt uitproberen.

https://www.fitribution.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom zijn appels goed voor jou?

Waarom je het beste kunt aankomen met een aankom schake

Welke mensen kunnen zich inschrijven bij de sportschool in Haaksbergen?