Fishspaal Bergen
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij een bowling in Breda kun je altijd terecht

Met een grote of kleine groep, van jong tot oud – bij een bowling in Breda of een escape room in Breda ben je altijd welkom. Heb jij een feestje te vieren, organiseer je een bijeenkomst of gaat er een werkuitje plaatsvinden? Bij leisurecentrum Lot66 is er altijd genoeg te doen. Als je niet weet wat je wil gaan doen, kun je een van de binnen- of buitenactiviteiten uitzoeken. Vooral de bowling in Breda en de escape room in Breda zijn populaire opties. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Bowling in Breda, gegarandeerd een geslaagd feestje

Wat ga jij doen op je volgende feest? Met een leuke activiteit houd je de sfeer er goed in, en zorg je er als vanzelf voor dat iedereen een leuke middag of avond heeft. Afhankelijk van jouw wensen en eisen kun je voor verschillende activiteiten kiezen.

Bowlen met je vrienden of familie

Hoe lang zouden mensen al bowlen? Als er een feestje te vieren is, hoef je voor bowling Breda niet uit. Hier kun je lekker ontspannen met een grote groep. Iedereen heeft genoeg tijd om bij te praten, te eten, te drinken en te lachen – en tegelijkertijd kan iedereen met het spel meedoen. Wil jij een leuke verjaardag vieren, of ga je iets doen met het gezin? Een bowling in Breda is de juiste plek.

Doe een escape room in Breda

Zoek je een geschikte activiteit voor een hechte vriendengroep, of wil je iets doen met je collega’s dat naast leuk ook nog goed is voor de team spirit? Ga voor de leukste escape room Breda in! Probeer met de groep te ontsnappen uit de kamer door de puzzel op te lossen. Daarvoor moet je wel goed samenwerken, anders wordt het natuurlijk niks. Voor een fantastisch uitje met familie, vrienden of collega’s ga je lekker naar Lot66!