Fishspaal Bergen
Image default
Bedrijven

Het bestellen van bedrukte doosjes

Om een verpakking echt tot zijn recht te laten komen kan je kiezen voor bedrukte doosjes. De bedrukte doosjes kan je al in een laag aantal bestellen, waardoor het mogelijk is om een kleine oplage aan bedrukte doosjes te bestellen, zonder daar extreem hoge kosten voor te betalen. Je bestelt de doosjes namelijk al vanaf 50 stuks. De doosjes worden allemaal bedrukt bij eenzelfde bedrijf waardoor de prijs ook aanzienlijk laag kan blijven. Als je kiest voor grotere aantallen zal de prijs nog meer dalen, omdat er dan een hogere oplage wordt gedrukt. Door dan te kiezen voor een bepaalde techniek van drukken, kunnen de bedrukte doosjes snel worden geleverd en kan je snel aan de slag. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je begint met het kiezen van een model voor de bedrukte doosjes. Je kiest voor de uitvoering die goed past bij het concept dat jij in je hoofd hebt en wanneer deze er niet tussen staat kan je altijd even naar het bedrijf bellen of zelf een van de bedrukte doosjes zelf samenstellen op de maat dat jij wel had gewenst. Als je even naar het bedrijf belt kunnen zij kijken wat ze voor je kunnen doen. Daarna kies je het formaat dat je wil hebben. Er zijn vele formaten beschikbaar, waardoor er altijd wel een goede maat voor je tussen zit. 

Samenstellen

Nadat je helemaal hebt gekozen voor de doosjes die je wilt gaan bedrukken, ga je ook echt aan het proces beginnen. De bedrukte doosjes worden niet zomaar gemaakt dus je moet wel zelf een ontwerp aanleveren die op de dozen kan worden gemaakt. Je kiest voor de bedrukking, de afwerking en voor het aantal dat je er wil gaan bestellen. Wanneer je de bedrukte doosjes wil gaan bestellen kan je kiezen voor het aanleveren van je eigen ontwerp, maar je kan ook kiezen om de hulp van de ontwerper in te roepen.