Fishspaal Bergen
Image default
Beauty en verzorging

Ontspanning voor iedereen bij schoonheidssalon Hengelo

Een fijne schoonheidssalon in Hengelo kan voor u een uitkomst zijn wanneer u toe bent aan pure ontspanning, een moment voor uzelf of advies kunt gebruiken op het gebied van huidverbetering. Ook ter voorbereiding van een feest of andere speciale gelegenheid kan een bezoek fijn zijn. bij schoonheidssalon Hengelo bent u voor alle bovengenoemde voorbeelden aan het goede adres! Voor ons is het van groot belang dat u zich goed voelt. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Sterker nog, wij streven naar een balans tussen schoonheid en innerlijk geluk. Hoe doen wij dit? Door u zich fris en als nieuw te laten voelen en u op uw gemak te stellen. Want als u zich goed voelt straalt u, van binnen én van buiten.

Gratis huidadvies

De huid is ontzettend belangrijk. Het is het grootste orgaan van het lichaam en wanneer het niet optimaal gaat met de huid gaan veel mensen zich hieraan ergeren, wat dus eigenlijk helemaal niet gek is. Wilt u uw huid laten stralen zonder steeds de verkeerde producten te kopen? Of straalt het nét niet de schoonheid uit die u zou willen? De schoonheidssalon kijkt graag samen met u wat er nodig is om letterlijk en figuurlijk goed in uw vel te zitten. Wat wij voor u kunnen doen met gratis huidadvies? We kijken allereerst wat voor soort huid u heeft. Bijvoorbeeld een droge, vette of schilferige huid. Schoonheidssalon Hengelo heeft een uitgebreid aanbod van producten, waarvan u vaak gratis proefjes mee naar huis mag nemen. Zo zult u snel genoeg merken dat dit merk een oplossing heeft voor ieder huidprobleem. Voor huidadvies kunt u bij ons terecht zonder kosten.

Pure ontspanning

Schoonheidssalon Hengelo biedt naast huidadvies ook behandelingen aan die erg ontspannend zijn en waarbij wellness met huidverbetering wordt gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsbehandeling of massage, welke uw huid verbeteren maar ook zeer ontspannend zijn. Ook kunt bij ons een duo-behandeling boeken, waarbij u zelf het massagemenu samenstelt en kunt kiezen uit een 1, 2, 3 of 4-gangenmenu.