Fishspaal Bergen
Image default
Bedrijven

Illustrator gezocht

Illustrator gezocht?

Illustrator gezocht? Wees gerust, je hoeft niet meer verder te zoeken. Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Haske van Haske Illustraties en ik voorzie je graag van de meest mooie illustraties! Illustraties voor in een boek, een mooie hand-made tekening, een tekening voor op een poster… Het is maar net wat je wenst! Of wat dacht je van een uniek gepersonaliseerd kindercadeau voor als je op kraambezoek gaat? Of een geboortekaartje of super leuk en schattig behang? Ik ben de illustrator die je zoekt! Vandaag vertel ik je meer over mij en over de illustraties die ik in opdracht maak.

Gek op illustreren

Ik was van jongs af aan al gek op illustreren, maar koos er toch voor om mijn studie rechten af te ronden. Nadat ik daar mee klaar was, ben ik 13 jaar werkzaam geweest als jurist. Ik vond mijn werk leuk, maar wilde het allerliefst van mijn passie mijn werk maken. Na 13 jaar werkzaam te zijn als jurist besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik studeerde Styling aan Academie Artemis. Eenmaal afgestudeerd ben ik verder gegaan met mijn grote passie: illustreren. Vandaag de dag mag ik mezelf met trots illustrator in Amsterdam

Zacht, humor, vrolijk

Jij zegt het, ik maak het. Zoek je een illustratie voor op een geboortekaartje? Of voor op een leuk behangetje voor in de kinderkamer? Het kan echt allemaal! Ik voorzie je graag van een prachtige illustratie die compleet naar jouw persoonlijke wens is. Ik ben Haske van Haske Illustratiesen ik maak de mooiste illustraties. En dat doe ik uiteraard met veel plezier!

https://www.haske-illustraties.nl/illustrator-gezocht/