Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

Investeren in vastgoed dat gegarandeerd wat oplevert

Wanneer u op zoekt bent naar een goede investering, wordt u vaak doorverwezen naar vastgoed als veilige optie. Toch is het moeilijk om te zien hoe dit u direct iets kan opleveren. Bij Center Parcs Vastgoed beschikken ze over een optie die je een vast rendement oplevert. Iedereen kent wellicht de vakantieparken die verspreid zijn over België en Nederland. Uiteraard moeten deze vakantiehuizen ook een eigenaar hebben en Center Parcs Vastgoed zoekt daarom naar geïnteresseerden om te investeren in dit stukje vastgoed. Ruim 50 jaar lang ontwerpen, bouwen en beheren zij deze duurzame vakantieparken die telkens weer een succesverhaal zijn. Waarom zou je dus nog je geld laten wegkwijnen op een spaarboekje?

De vele voordelen die gepaard gaan met deze unieke opportuniteit

Investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed is een unieke gelegenheid die voordelen met zich meebrengt. Het grootste voordeel is het vaste rendement voor u, namelijk 3% van de variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Daarnaast krijgt u een langjarig huurcontract met een huurovereenkomst van ongeveer 15 jaar. Ongeacht de bezetting ontvangt u elk jaar een huuruitkering en hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer. U hoeft dus niet om te kijken naar onderhoud, leegstand en exploitatie omdat hiervoor professionele begeleiding voor voorzien is. Dat klinkt als de meest eenvoudige investering in vastgoed die u zich kunt inbeelden.

Informeer naar de mogelijkheden

Als u meer wenst te weten over Center Parcs Vastgoed, dan is het aangeraden om eens langs te komen op de informatie- en verkoopdagen. Daarnaast kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de medewerkers om een afspraak in te plannen. Op die manier krijgt u direct en concreet te weten wat er allemaal kan. De makelaars staan altijd klaar voor u en laten u weten hoe u in dit uiterst interessante vastgoed kunt investeren.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/