Fishspaal Bergen
Image default
Sport

Kiezen voor Fox hengelsport is kiezen voor kwaliteit

Ervaren sportvissers weten het al langer: met accessoires van Fox hengelsport kiest u voor kwaliteitsproducten. Als u serieus aan de slag wilt met uw hobby, dan wilt u beschikken over hulpmiddelen die het sportvissen zo leuk en aangenaam mogelijk maken. Wat u nodig heeft, hangt onder andere af van de vissoort waar u op gaat vissen. U kunt online alles kopen wat nodig is om het vissen tot een leuke en ontspannende hobby te maken. Fox hengelsport artikelen kunnen hier zeker een bijdrage aan leveren. Zo zijn er Fox beetmelders, foedralen, hengels en haken van uitstekende kwaliteit. U vindt ze zowel online als in fysieke winkels voor sportvissers.

Met de Fox beetmelders kiest u voor wat extra gemak

Een Fox beetmelder is een handig apparaatje dat u aan de dobber van uw lijn kunt bevestigen. De zender geeft een helder signaal op het moment dat de dobber onder water verdwijnt ten teken dat er een vis in het aas heeft gehapt. Fox beetmelders communiceren met een ontvanger op afstand. U hoeft dus niet de hele tijd pal naast uw hengel te blijven zitten. De ontvanger heeft een bereik van enkele honderden meters en u kunt meerdere beetmelders met de ontvanger laten communiceren. Veel sportvissers gebruiken zo’n beetmelder, zodat ze niet de hele dag geconcentreerd naar hun dobber hoeven te staren en toch geen vangst hoeven te missen. Daarnaast bevat het Fox hengelsport assortiment nog veel andere handige hulpmiddelen.

De beste hengelsport artikelen online bestellen

Wilt u ook zo’n handige beetmelder of een ander artikel uit de Fox hengelsport lijn? Kijk dan eens bij Eurotackle. Dit bedrijf heeft zowel fysieke winkels als een online webshop. In de webshop bestellen is heel eenvoudig. U heeft de bestelling binnen enkele dagen in huis en u betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €75. Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met de klantenservice.