Fishspaal Bergen
Image default
Industrie

Laat professionele kunststof ventilatieroosters maken in Amersfoort

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kunststof ventilatieroosters in Amersfoort kan maken? Dan is de keus niet heel groot als u voor de beste kwaliteit wilt gaan. Er zijn in Nederland nu eenmaal maar weinig bedrijven die de geavanceerde techniek die daarvoor nodig is beheersen. Voor het produceren van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort wordt eerst een mal gemaakt. Aan de hand van deze mal worden vervolgens de ventilatieroosters gemaakt. Dit gebeurt uiteraard in massaproductie. Orders van duizenden of tienduizenden stuks zijn geen enkel probleem.

Laat kunststof producten maken van hoge kwaliteit

Bij Ponnoplastic in Amersfoort zijn ze van alle markten thuis als het gaat om het maken van kunststof objecten. Hiervoor wordt de techniek spuitgieten in Amsterdam toegepast. Er wordt een mal gemaakt en vervolgens wordt deze ingegoten in vloeibaar plastic. Zo ontstaat het gewenste voorwerp. Naast spuitgieten in Amsterdam kan het bedrijf ook zorgen voor de assemblage. U maakt hierover afspraken bij het doen van de aanvraag voor een prijsopgave. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw producten met de grootst mogelijke zorg worden gemaakt. Orders worden aangenomen als er minimaal 500 stuks worden afgenomen. Uiteraard geldt een lagere prijs bij een hoger volume. Als u op een later moment een herhaalde order plaatst bent u ook voordeliger uit want dan hoeft er immers geen nieuwe mal te worden gemaakt.

Kies voor het bedrijf met de meeste ervaring

Wilt u een opdracht voor spuitgieten in Amsterdam aanbieden? Kies dan voor het bedrijf dat hiermee tientallen jaren ervaring heeft. Ponnoplastic bestaat al sinds 1947 en wordt al die tijd geleid door dezelfde familie. Zij zijn ook zeer bekwaam in het maken van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort. U kunt uw aanvraag voor een offerte telefonisch doen of gebruik hiervoor het formulier op de website. Hier leest u ook uitgebreide informatie over de werkwijze.