Fishspaal Bergen
Image default
Hobby en vrije tijd

Ook in de winter leuke fietsaccessoires te koop

In de winter de feits op stal? Nou voor de meeste Nederlanders gaat die vlag niet op. Zij fietsen ook in de winter door weer en wind naar hun school of werk of naar de supermarkt. Voor deze echte die hards hebben wij een aantal leuke fietsaccessoires suggesties. Want zeg nou zelf, ook in de winter mag je je fiets toch wel een beetje oppimpen?

Pimp je fiets met bloemslingers

Om die saaie winter wat op te vrolijken adviseren wij je om van die heerlijke gekleurde bloemen aan je fiets te hangen. Nee,  geen echte want die verwelken binnen de korste keren. Maar van die kunstbloemen aan een slinger. We noemen ze bloemenslinger of fietsslinger en ze zijn verkrijgbaar met roze bloemen, rode bloemen, gele en witte. Deze bloemenslingers shinen altijd! Ook als het regent of als het 10 graden vriest. Dus wil je wat vrolijkheid in deze winter naar voren brengen? Kies dan voor één of twee van die slingers en hang ze om je stuur of fietsmand.

Pimp je fiets met wielverlichting

Donkere dagen in de winter trotseer je natuurlijk met fietsverlichting. Normale fietsverlichting zoals een voorlicht en achterlicht zijn verplicht. Maar er zijn nog veel meer soorten fietsverlichting. Fietswielverlichting met led is bijvoorbeeld heel leuk. Maar ook spaakverlichting is erg leuk. Dit licht draait namelijk rond in je fietswiel en dit geeft een leuk special effect. nu we het toch over spaken hebben, kun je deze ook nog gezellig pimpen met spaakkralen.

Pimp je fiets met fietstassen

Tot slot kun je je fiets natuurlijk pimpen met hippe fietstassen. De meeste mensen kiezen altijd neutraal voor de zwarte fietstassen. Maar een fietstas in een hip kleurtje is eigenlijk ook best wel leuk! Je mag de wereld namelijk best wel een beetje opvrolijken met je fiets. Doe je er ook nog een leuk gekleurd fietskrat bij, dan val je helemaal op en ben je een lichtpuntje op de weg in de winter!