Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

Met een rondreis door Colombia of Japan ontdekt u nieuwe culturen

Een rondreis maken door de bijzondere culturen van Japan of Colombia? Deze fantastische reisbestemmingen wachten op u! Of u nu de unieke culturele geschiedenis van wilt verkennen of liever geniet van de voortreffelijke sushi en sake, dit land biedt u alles. Met de eeuwenoude tradities, keizerlijke tempels en prachtige natuurgebieden is hier voor ieder wat wils. Vámonos Travels helpt u een rondreis boeken door Japan. De experts van dit bedrijf laten u zien wat er allemaal mogelijk is. Zo krijgt u direct een beeld van de veelzijdigheid in het land, van de wolkenkrabbers van Tokyo tot de prachtige bergdorpjes met hun onsen-kuurbaden. Ervaar zo veel mogelijk onder de rijzende zon met een onvergetelijke rondreis door Japan.

Colombia; een land van passie en gastvrijheid

Een uiterst gevarieerde rondreis is uiteraard ook elders ter wereld mogelijk – wat dacht u van het zonnige Colombia? Recentelijk is dit land een heuse toeristische trekpleister geworden. Niet verwonderlijk, gezien de rijkheid aan ervaringen die het te bieden heeft! Geniet van voortreffelijke  koffie in een café in Bogotá, bedwing de rots El Peñol om te genieten van het adembenemende uitzicht of bezoek Cali voor het heerlijke salsadansen. Dit is slechts het begin; vele andere hoogtepunten wachten op u tijdens uw rondreis door Colombia. U bezoekt in één reis uiteenlopende gebieden zoals de woestijn, het Andes-gebergte, de ongerepte Amazone-jungle en de Caraïbische kust. Voor natuurliefhebbers is er keus te over in Colombia. Deze schitterende landschappen herbergen de diverse, bruisende steden die Colombia helemaal afmaken. Wanneer vertrekt u?

Eenvoudig uw reis online plannen en boeken

Voor het maken van een rondreis door Japan of Colombia komt u bij Vámonos Travels. Zij organiseren al sinds 1991 individuele rondreizen op maat naar de prachtigste plekjes ter wereld. Zij hebben ten alle tijden enkele rondreizen gereed, die zij vervolgens geheel naar uw reiswensen aan kunnen passen. Zodoende kunt u er van op aan dat uw reis precies zo verloopt zoals u dat wilt. Als u de eerste stap voor uw reis wilt maken, bekijkt u het reisaanbod eenvoudig op hun website. Trek erop uit met Vámonos!