Fishspaal Bergen
Image default
Bedrijven

Piekerpoli zorgt voor haar patiënten

Met een kliniek in 9 grote steden in Nederland bieden wij specialisten voor psychische klachten in een groot gebied. Met een top psycholoog in Amsterdam heb je onze drukke hoofdstad een van de beste specialisten in de stad tot je beschikking. Heb je last van fobieën of angsten dan kan je hier net zo makkelijk terecht als dat je relatie of arbeidsproblemen hebt.

 

In de provincie Noord-Holland hebben wij ook de beste psycholoog Haarlem zitten die al jarenlange ervaringen en successen heeft geboekt bij haar patiënten. In Nederland blijkt dat maar liefst een derde van de bevolking wel eens ergens over piekert. Dit kan leiden tot grotere problemen indien je hier niet over praat en alleen maar opkropt. Zodra het in het begin wordt behandeld ben je er snel van af en dat is iets waar onze psychologen in de Piekerpoli getraind voor zijn.

 

Makkelijk en duidelijk

 

Geen moeilijke trajecten, maar oplossingsgerichte sessies zorgen voor de beste behandeling van de mensen die hier langskomen met pieker klachten. Het maakt niet uit in hoe verre en hoe vaak je ergens over piekert, iedereen is te helpen met onze sessies.

 

Door onze jonge uitstraling in het bedrijf, die in 2015 als eerste kliniek werd geopend in Zoetermeer door Marleen Derks hebben wij al veel mensen kunnen bereiken met een succesvolle sessie. Marleen Derks is ook bekend van haar boek ”Nooit meer piekeren”.

 

Ben je het dus zat dat je altijd maar blijft piekeren over je ex-vriend of vriendin? Of kan je het overlijden van je dierbare maar niet loslaten? Dan kunnen wij jou daar bij helpen. Natuurlijk kan het ook om werkdruk gaan of juist om hele persoonlijke onderwerpen over jezelf. Neem jij teveel hooi op je vork op je werk en durf je maar geen ‘nee’ te zeggen tegen je baas? Of ben je juist heel bang om alleen te zijn of wil je alleen meer de goedkeuring krijgen van iedereen? Maak dan eens een afspraak voor een sessie bij een van onze piekerpoli’s zodat wij kunnen bekijken waar deze klachten vandaan komen en hoe wij dat kunnen tegengaan.

https://piekerpoli.nl/