Fishspaal Bergen
Image default
Mode en Kleding

Haarstyles

Als je een bepaald leeftijd bereikt ga je steeds meer aandacht besteden aan je uiterlijk.

Misschien begin je naar de sportschool te gaan, misschien wil je nieuwe kleding gaan kopen. Je kan ook de moeite gaan doen om je huid te verzorgen en misschien wel de meesten nemen simpelweg een nieuw kapsel. Als je dan een nieuw kapsel neemt, waarvoor kies je dan? Welke stijl past goed bij je en welke kapper past daarbij?

 

Het uitkiezen van een kapsel dat goed bij je past heeft te maken met de vorm van je gezicht. De verhoudingen van je voorhoofd, jukbeenderen, kaaklijn en de lengte van je gezicht bepalen de categorie waarin je gezicht valt: ovaal, rechthoekig, driehoekig, rond, hartvormig, vierkant of diamantvormig. Bij elk van deze vormen horen kapsels die je hoofd er het best doen uitzien.

 

Verder is het ook relevant welke etniciteit je hebt. Het haar van verschillende etniciteiten gedraagt zich anders. Bij sommige mensen is het haar stugger dan bij andere mensen en het kan ook zijn dat sommige soorten haar meer geneigd zijn om te krullen dan andere soorten.

 

Dan is het ook belangrijk dat je weet wat voor soort haarproducten je moet gebruiken en hoe je ze moet gebruiken. Als je jonger bent gebruik je vaak alleen maar gel, maar naarmate je ouder wordt krijg je te maken met steeds meer soorten haarproducten. Op een gegeven moment wordt je geconfronteerd met klei, haarlak, wax en soortgelijke producten en als je je looks wil verbeteren is het belangrijk dat je op z’n minst weet hoe je deze producten moet gebruiken.

 

In delft centrum zijn er verschillende kappers die aan je wensen kunnen voldoen en advies kunnen geven over de haarstyle die je wilt. De meeste kappers zullen je ook zonder afspraak kunnen helpen, wat handig is als je plotseling besluit om een ander kapsel te nemen.

 

https://www.onekappers.nl/