Fishspaal Bergen
Image default
Horeca

Zaalverhuur met multifunctionele zalen in Breda

Bent u op zoek naar een locatie waar u in alle rust vergaderingen kunt houden of evenementen kunt organiseren? Het kan soms lastig zijn om een geschikte vergaderzaal te vinden in Breda. Bij Van der Valk Hotel Princeville, een van de beste hotels in Breda, vindt u alles wat u zoekt. Ze bieden namelijk zaalverhuur aan in Breda met verschillende soorten zalen van diverse afmetingen waar u zowel met kleine als met grote gezelschappen terecht kunt. Vooral als u met mensen die uit het buitenland moeten komen wilt vergaderen, is het handig als de vergaderlocatie in het hotel zit. Zo hoeven ze geen vervoer te regelen van het hotel naar de vergaderzaal en geniet iedereen van de heerlijke suites.

Voor ieder evenement een passende zaal

Van der Valk Hotel Hotel Princeville is een van de beste hotels in Breda die ook nog eens zaalverhuur aanbiedt. Ze hebben 23 zalen die multifunctioneel inzetbaar zijn. Zo is de Brede AA 48 vierkante meter breed en kan de indeling gewijzigd worden, afhankelijk van hoeveel mensen er komen. In de Begijnzaal kunt u zelfs met 60 mensen terecht in theateropstelling, wat ideaal is als u met een grote groep bijeenkomt. Ze bieden verder onder andere de volgende zalen aan:

  • Mastboszaal
  • Bouvignezaal
  • Liesboszaal
  • Catharinazaal
  • Nassauzaal

Weet u niet zeker welke zaal het meest geschikt is voor uw gezelschap en doeleinden? Neem dan contact op met de medewerkers van Hotel Princeville en vraag om advies. Ze helpen u graag verder!

Ontdek het zaalaanbod van dit hotel

Bent u benieuwd naar de zaalverhuur van een van de beste hotels in Breda? Bekijk dan snel het volledige huuraanbod en kies de kamer die bij uw gezelschap past. Als u in een fijne ruimte wilt vergaderen en na een dag werken heerlijk bij wilt komen op een luxe bed of in een fijne wellness, is dit hét hotel voor u. Boek snel uw ruimte!