Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

Een gegarandeerd rendement door in vastgoed te investeren

In vastgoed investeren is momenteel een van de beste mogelijkheden om rendement te behalen over uw vermogen. Daarbij is een investering in recreatief vastgoed extra rendabel, want hierbij kunt u tegenwoordig rekenen op een gegarandeerd rendement. Bent u op zoek naar een geschikte investering voor de particuliere klant, maar ook voor klein zakelijk vermogen? De luxe vakantiewoningen van Center Parcs Vastgoed geven een gegarandeerd rendement tussen de 3% en 5% op jaarbasis. Daarbij kunt u de investering vastzetten voor een termijn van gemiddeld 10 tot 15 jaar. Zet dat af tegen de huidige spaar- of hypotheekrente en u weet waar u moet zijn.

Geniet van een duidelijke garantie op inkomen

De vraag naar vakanties in eigen land stijgt en die ontwikkeling biedt mogelijkheden voor u als belegger. De vakantieparken van Center Parcs zijn gelegen op unieke locaties die erg in trek zijn bij zowel de binnenlandse als buitenlandse toerist. Wilt u liever in het buitenland investeren, dan is dat ook geen probleem. U krijgt zelf de keuze uit diverse vakantiehuizen met een goede instapwaarde en een nog hoger rendement. In vastgoed investeren biedt u tal van mogelijkheden om meer te doen met uw opgebouwde vermogen. Kies zelf uw vakantiewoning en start vandaag nog met verhuren.

Een vast nettorendement ontvangen

Center Parcs Vastgoed biedt een vast nettorendement over meerdere jaren en dat maakt het zeer interessant om juist nu in de wereld van vastgoed en investeren te stappen. Rendement is tevens vrijgesteld van belasting en dat betekent dat het nettorendement direct zichtbaar is over de waarde van de woning. Ook bij particuliere aankoop heeft u verschillende voordelen, zoals het terugvorderen van de btw. Tel daarbij op dat de verhuurresultaten van Center Parcs appartementen in de laatste jaren uitstekend zijn en u bevindt uzelf in een situatie waarin uw rendement in de komende jaren gaat resulteren in een stabiele stijging van uw vermogen.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/