Fishspaal Bergen
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar een nieuw kapsel?

 

Ben je op zoek naar een nieuw kapsel? Daarvoor kun je terecht bij de kapper in Utrecht. De kapper in Utrecht staat bestekend om de nieuwste trends op het gebied van hairstyling.  Het vakkundige team van kappers kennen de kneepjes van het vak. De nieuwste trends weten zij creatief en met passie toe te passen. Bij de kapper in Utrecht zit je goed als je op zoek bent naar een heel ander kapsel.

Tijd voor een metamorfose

Een ander kapsel kan dat je je haar laat knippen, bijvoorbeeld van lang naar kort. Andersom kan ook. Van kort naar lang. Nu zul je afvragen hoe kan dat, bij de kapper in Utrecht knippen ze toch alleen maar haar. Maar dat is niet waar, bij de kapper in Utrecht kan je ook terecht voor extentions. Met extentions maak je niet alleen je haar voller, maar ook langer. De kapper in Utrecht is gespecialiseerd in het zetten van extentions. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van extentions van echt haar. Dit is niet van echt te onderscheiden. Met deze extentions kun je je haar gewoon wassen en drogen, maar ook stylen of kleuren. Bij de kapper in Utrecht kun je extentions zetten in je eigen haarkleur, maar ook in twee verschillende kleuren. Zo zijn de kleuren zwart, blond, bruin, peper en zout, rood, mahonie en lichtbruin verkrijgbaar.

 

Een kapsel wat bij jou past

Bij kapper in Utrecht bent u op de juiste plaats als een heel ander kapsel wilt, maar ook waarbij wordt gekeken wat bij jouw past. De kapper Utrecht vindt het belangrijk dat ze jou voorzien van het juiste advies, zodat jij onze salon te allen tijde verlaat met een kapsel die bij perfect bij jouw gezicht en uitstraling past. Om inspiratie op te doen beschikken wij over een groot aanbod aan catalogussen, haarmodebladen en haarmodetijdschriften. Kom langs bij de kapper in Utrecht en laat in je in de kappersstoel een heel nieuw kapsel aanmeten. Met veel plezier en een nieuwe coupe verlaat je de kapsalon weer.