Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren op één van uw favoriete vakantieparken

In vastgoed investeren kan, zeker als particulier, een hele stap zijn. Wanneer is een bedrijf de juiste investeringskeuze en wanneer vooral niet? Beleggen is en blijft een risico, maar Center Parcs Vastgoed biedt u veel zekerheid op de lange termijn. Er zijn verschillende redenen die particulier beleggen in vastgoed in één van hun vakantieparken het overwegen waard maakt. Het is zeer waarschijnlijk dat de stap richting investeringsland hierdoor kleiner wordt en het maken van een keuze gemakkelijker is. Maar eerst, hoe werkt het? Heel simpel: u koopt een recreatiewoning en verhuurt deze vervolgens weer aan het vakantiepark.

Zorgeloos investeren in een recreatiewoning

Particulier beleggen in vastgoed is bij Center Parcs Vastgoed veel gemakkelijker dan bij andere investeringsmaatschappijen. Vaak is het object waarin u investeert een ver-van-uw-bed-show en staat het hele proces op grote afstand van uzelf. Ja, u er verdient er geld mee, maar daar is ook alles mee gezegd. Particulier beleggen in vastgoed gaat bij Center Parcs Vastgoed heel anders. Hier wordt u veel meer bij het proces betrokken, zonder dat u zelf moeite moet doen om de recreatiewoning te verhuren. Bovendien heeft Center Parcs Vastgoed veel bekende vakantieparken op haar naam staan, waardoor u direct weet waar u mee in zee gaat. De stap naar het investeren in vastgoed wordt hiermee verkleind en beleggen voelt opeens heel anders.

Investeren met zekerheid

Wat ook prettig is aan het investeren in Center Parcs Vastgoed, is dat u te maken heeft met een investeringsmaatschappij met dubbele vakkennis van zowel recreatief vastgoed als toeristisch management. U wordt uitstekend ondersteund en kunt met al uw investeringsvragen terecht. Daarnaast heeft u de zekerheid van een langlopend huurcontract, tot wel vijftien jaar. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar, maar wordt u wel zekerheid voor de lange termijn geboden. Ten slotte is het investeren in Center Parcs Vastgoed een duurzame beslissing, omdat op de parken naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk wordt gestreefd. Met uw investering maakt u de wereld een klein stukje mooier.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl