Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

Zoek jij naar ontspannen of actieve single reizen?

Single reizen zijn misschien wel de beste manier om een leuke vakantie te beleven en om andere singles te leren kennen. Ben jij single maar wil je toch naar een leuke vakantiebestemming met een groep leuke mensen, waar je dingen mee kunt ondernemen? Dan kun je een singlereis boeken bij One2gethertravel. Jong of oud, er is altijd een goede reis voor jou te vinden: van city trip tot wintersportvakantie. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees hier meer informatie.

Single reizen zijn voor jong en oud

Alleen en zonder partner kan het moeilijk zijn om een goede reis te boeken. In je eentje op stap betekent dat je helemaal op jezelf bent aangewezen – en dat je je ervaringen niet makkelijk kunt delen met andere mensen. Daarom zijn single reizen bij One2gethertravel in het leven geroepen. Dat biedt een uitkomst voor iedereen die single is, en toch gezellig op groepsreis wil.

Gezelligheid en vrijheid op singlereis

Op vakantie met andere singles – dat is een recept voor een leuke vakantie. Met de reisgroep kun je allerlei activiteiten ondernemen en culturele excursies doen. Die worden georganiseerd voor jouw groep. Dat is ook een goede manier om snel veel nieuwe mensen te leren kennen. Maar gelukkig is niets. Heb je zin om een paar dagen zelf op pad te gaan, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Zo beleef je precies de vakantie die jij wil beleven.

Op reis met leeftijdsgenoten met gedeelte interesses

Op singlereis ga je met ongeveer 20 andere singles op reis.  Daarbij zit je altijd in een groep met mensen van jouw leeftijd. Er worden reizen georganiseerd voor jonge singles, maar ook voor singles van 50 plus. Ook voor alleenstaande ouders zijn er speciale reizen. Zo heeft iedereen altijd aansluiting bij de groep. Ben jij single en wil je op reis met andere singles? Dan zijn single reizen echt voor jou. Leer nieuwe mensen kennen en beleef een geweldige vakantie op jouw reis naar keuze.

https://one2gethertravel.nl