Fishspaal Bergen
Image default
Banen en opleidingen

Embedded Software Engineer

Embedded Software Engineer

Eindhoven
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis
Fulltime

Over Jou

Slimme apparaten bezitten de toekomst. maar het vraagt meer dan een beetje kennen van embedded engineering om slimme apparaten nog slimmer te maken. jij bent dé autoriteit over het softwaregedeelte van embedded engineering en weet dus kloppend welke code je moet vervangen of welk planning je moet ontwerpen om een applicatie nóg zelfstandiger en gebruiksvriendelijker te maken. en kloppend daarom staan onze opdrachtgevers om jou te ploffen!

Jouw verantwoordelijkheden

Bij welk onderneming je kloppend komt te werken, hangt compleet af van je inherent voorliefde en expertise. Hoe dan ook buig je je tezamen met het r & d-team over de meest interessante vragen. Hoe zorg je ervoor dat een pacemaker sneller reageert? hoe kun je chips nog veiliger lepelen? hoe voetstappen de nieuwste sensoren in een al bestaand concept?

Het r & d-team is multidisciplinair, dus ramen er maar op dat jullie snel en efficiënt tot een goed eindproduct komen. Voor deze functie is het kritiek dat je complexe onderdrukken helder uit kan leggen, want lang niet elk teamlid heeft een technische achtergrond. Het kan zijn dat je soms de enige embedded programmatuur engineer bent, dus je zal hierbinnen je team ook veel onafhankelijk willen werken.

Jouw profiel

In jouw functie is het relevant dat je kennis hebt van jouw specialisatie, want jij hebt een groot deel van de kwaliteit van je eindproduct in handen. Daarom heb je als embedded programmatuur engineer:

Een afgeronde bachelor of master ( technische ) informatica, informatica, embedded systems engineering of elektrotechniek minimaal 3 jaar werkervaring in de ontstaan van embedded programmatuur ervaring met de embedded programmeertalen c & c++ basiskennis van elektronica kennen van operating systems ( rtos )

Ons aanbod

Als embedded software engineer werk je wellicht bij onze opdrachtgever op locatie, maar je bent bij ons in engageren! Dat wil zeggen dat je gebruikmaakt van een paar mooie voordelen. zo krijg je:

Een fijn traktement interne trainingen naar claim coaching on the job veel doorgroeimogelijkheden korting op persoonlijke verzekeringen een voordelige pensioenregeling

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-bij-het.html