Fishspaal Bergen
Image default
Banen en opleidingen

Opleiding medische pedicure volgen

Ben jij op zoek naar een uitdagende een leuke opleiding als medische pedicure? Dan ben je bij Kaledi Beauty Academy aan het juiste adres. Wij leren jou namelijk in 10 maanden alles over de diabetische, ecologische, spastische, reumatische en oudere voet en nog veel meer. Tijdens de opleiding medische pedicure verdiep je je in het vak pedicure. Lijkt dit je wat? Lees dat snel verder voor meer informatie over de medische pedicure opleiding aan de Kaledi Beauty Academy!

Ontwikkelen en verdiepen

Tijdens de opleiding medische pedicure verdiep jij je in het vak pedicure. Uiteindelijk zal je je ontwikkelen tot een echte professional en dat allemaal omdat je gekozen hebt voor deze opleiding als medische pedicure. Je leert tijdens onze opleiding alles over specialistische technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nagelbeugeltechnieken, nagelprothesen, prothesiologie, nagelreparaties en nog veel meer. Door de opleiding medische pedicure te volgen, kan je jezelf onderscheiden ten opzichte van cosmetische pedicures. Dit is alleen maar een heel groot voordeel! Door het te halen van een diploma medische pedicure vergroot je je kans op het krijgen van werk. Het is dus in elk geval een goede inverstering voor je toekomst!

Interesse in de opleiding medische pedicure

Denk jij, na het lezen van deze tekst, dat de opleiding medische pedicure iets voor jou is? Wacht dan vooral niet langer en schrijf je direct in! Wij werken uitsluitend in kleine groepen van max. 10 personen. Dit omdat er dan meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en ondersteuning. Hierdoor kan elke cursist zich in 10 weken ontwikkelen tot een professionele medische pedicure. Iedere cursist krijgt waar voor zijn of haar geld. Wat ook handig is om te weten, is dat de opleiding medische pedicure gelijk is aan een MBO 4 opleiding. Heb je vragen of hulp nodig met het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op.