Fishspaal Bergen
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn de belangrijkste voordelen van vet bevriezen?

Vet bevriezing gebruikt alleen koele technologie om vetcellen te verbranden en het biologische proces van je lichaam het over te laten nemen. Veel mensen hebben de voorkeur gegeven aan vet bevriezing behandelingen, of beter bekend als cryolipolyse, boven de traditionele liposuctie van vet verminderende chirurgie. Behandelingen voor vet bevriezing richten zich op uw vetcellen en bevriezen ze, wat resulteert in “celdood” of apoptose. De basisprocessen van het lichaam zorgen er vervolgens voor dat de stervende cellen door de lever worden verwijderd. Een voordeel van vet bevriezing ten opzichte van liposuctie is dat vetcellen gevoeliger zijn voor temperatuur dan huidcellen. Zo wordt de omringende huid niet beschadigd tijdens een vet bevriezing behandeling. Het is naast vele andere een redelijk populaire vetreductie behandeling. Dit komt omdat het geen operatie of incisies vereist. Cryolipolyse behandeling nadelen zijn er bijna niet. Laten we daarom eens kijken naar enkele van de voordelen ervan.

Ze zijn niet-invasief

Met een verscheidenheid aan applicators in verschillende maten, kan een applicator die wordt gebruikt voor cryolipolyse efficiënt elk deel van het lichaam behandelen. De applicator wordt door een professional op het behandelde gebied aangebracht. Het begint onmiddellijk te functioneren door aan de huid te trekken en koele energie vrij te geven om de vetcellen onder je huid te doden. Met dit apparaat beweren veel mensen dat hun ervaringen pijnvrij waren en dat de zuigkracht van de applicators comfortabel was.

Korte behandeling en korte herstelperiode

Elke behandeling duurt maximaal 60 minuten voor één gelokaliseerd gebied. Als u meer dan één gebied heeft dat u effectief wilt targeten, kan het langer duren voordat de resultaten worden weergegeven. Grotere delen van het lichaam, zoals je rug, zouden ook langer nodig hebben om resultaten te zien. In vergelijking met liposuctie kunnen vetbevriezing behandelingen poliklinisch worden uitgevoerd. U kunt de dag of de volgende dag na uw behandeling weer aan het werk. Dit komt mede door de lage downtime of het ontbreken daarvan.

Ze helpen de huid strakker te maken

Het strakker worden van de huid is een belangrijk resultaat bij een vet bevriezing behandeling. CoolSculpting helpt niet alleen om het vet te verminderen, maar ook om dat deel van de buik strakker te maken en op te tillen. U kunt badpakken en nauwsluitende kleding dragen die u voorheen oncomfortabel vond om te dragen. Hierdoor kan uw zelfvertrouwen toenemen.

 

Gerelateerde artikelen

Wimperextensions in Hengelo laten aanbrengen

De hondentrimsalon in Vught is een echte dierenvriend

Waar kan je gekleurde lenzen kopen?