Fishspaal Bergen
Image default
Hobby en vrije tijd

Helemaal ontspannen met paardrijden op de Veluwe

De Veluwe is een van de bekendste natuurgebieden van Nederland. Hier kun je helemaal tot rust komen in de uitgestrekte bossen en prachtige zandverstuivingen en heides bekijken. Een van de beste manieren om de Veluwe te ontdekken is met paardrijden. Als je een liefhebber bent van deze sport, dan vind je hier allerlei dagroutes of meerdaagse tochten die speciaal bedoeld zijn voor ruiters en paarden. Wil je binnenkort even helemaal ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven? Plan dan snel een weekendje of dagje paardrijden in dit prachtige natuurgebied.

Laat je verrassen door de unieke dagroutes

Heb je zelf een paard of zou je graag bij een manege in de buurt van de Veluwe willen kijken? Dan kun je uitstekend terecht bij AHC de Waterberg in Arnhem. Deze manege beschikt over diverse faciliteiten en organiseert verschillende activiteiten voor de paardenliefhebber. Voor jouw weekendje paardrijden op de Veluwe kun je hier je paard op stal zetten, die door de professionals fantastisch wordt verzorgd. Zij weten een prettige en ontspannen omgeving voor jouw dier te creëren, terwijl jij rustig overnacht op een locatie in de buurt. De manege ligt aan de Veluwe Trail, een van de bekendste paardrijdroutes van de Veluwe. De specialisten adviseren je graag over leuke routes en praktische zaken om van jouw tocht een heerlijk dagje uit te maken.

Maak een afspraak bij deze manege om jouw trip in te plannen

Wil je ook een weekendje paardrijden op de Veluwe plannen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van ACH de Waterberg in Arnhem en ontdek de mogelijkheden voor de stalling van jouw paard en het rijden over de Veluwe Trail. Bekijk ook een van de leuke plaatsjes op de routes, waar je eenvoudig een overnachting boekt om de uitgestrekte paden van de Veluwe te ontdekken! Zo ben je gegarandeerd van een geslaagd weekendje of dagje paardrijden!