Fishspaal Bergen
Image default
Hobby en vrije tijd

Volle maan in Kreeft

Volle maan in Kreeft

Het is waarschijnlijk een emotionele tijd, dus zorg ervoor dat je de dingen niet hebt opgefrist, want ze zullen waarschijnlijk tijdens deze Volle Maan uitbarsten omdat deze samengaat met Jupiter in Horoscoop Kreeft.

Goede dingen om te doen :

• Ga eropuit of maak een heerlijke maaltijd en eet het langzaam op en geniet van elke hap
• Reik naar een oude vriend
• Wees in de buurt van de oceaan
• Voed iemand en sta jezelf toe om gevoed te worden
• Ga naar een spa en laat je verwennen
• Start een spaarplan voor uw toekomstige veiligheid
• Maak een ruimte in je huis een speciaal heiligdom dat je vrede schenkt
• Zorg voor iemand of een dier dat zwak of hulpeloos is

Voor mij markeert deze Volle Maan mijn verhuizing naar Griekenland en het vinden van een nieuw huis. Hoewel ik nog niet veel in het appartement heb, heb ik veel dierenvrienden die in de tuin komen en me bezoeken. Ze houden van hun hapjes en sommige blijven voor een knuffel. Ondanks dat ze midden in de winter zijn, bloeien de bloemen op en zingen de vogels alles wat me een thuisgevoel geeft. Op dit moment hebben we, op het moment van deze Kreeft volle Maan, wat de Grieken de Halycon-dagen noemen. Dit is een periode van ongeveer twee weken in het midden van de winter, waar het weer opeens warmer wordt, de zon lang uitblijft, de wind daalt en het aanvoelt alsof de zomer is aangebroken.

Er is een mythe over deze tijd die teruggaat naar Alcyone en haar man, Ceyx, die op een dag plezier maakten en elkaar voor de grap aanspreken als Hera en Zeus. Dit irriteerde Zeus zo erg dat hij Ceyx verdronk en Alcyone transformeerde in een ijsvogel, vogel van meren, rivieren en zeeën. Hij veroordeelde haar om haar eieren te leggen in de winter, wanneer de golven en het ijskoude water haar eieren zouden vernietigen en haar jonge vogels zouden doden terwijl ze kwamen uitkomen. Maar Alcyone’s verdriet bewoog Zeus tot medelijden en hij schonk haar een paar dagen goed weer midden in de winter om haar eieren te leggen en haar baby’s te zien leven. Dit is kennelijk de reden dat we midden in januari zo’n glorieus weer hebben!

Waar valt de Volle Maan in je grafiek?

1e huis
Zorg dat je een balans vindt tussen je behoeften en de eisen van anderen in je leven. Wees gevoelig voor je fysieke lichaam en geef het waar het om vraagt. Je voelt je misschien extra emotioneel, dus zorg ervoor dat je tijd voor jezelf hebt om je batterijen op te laden.

2e huis
Dit kan het hoogtepunt zijn van een project waaraan u hebt gewerkt en u plukt de vruchten van uw werk. Uw financiën worden gemarkeerd en u zoekt manieren om toekomstige veiligheid voor uzelf te creëren.

3e huis
Dit is een geweldige tijd voor het maken van korte uitstapjes en het bezoeken van mensen met wie u in de buurt bent. Een belangrijk document of pakket waar u op hebt gewacht, zou kunnen aankomen. Je voelt je misschien nogal onrustig, maar zorg ervoor dat je niet rondrennen als een kip zonder kop probeert te veel dingen tegelijk te doen.

4e huis
Dit is een geweldige tijd om thuis te zijn, aandacht te schenken aan je familie of mensen die zich als familie in je leven voelen. Bereid heerlijke maaltijden en maak jezelf zo comfortabel mogelijk. Een onroerendgoeddeal kan op dit moment worden beëindigd of u kunt besluiten om naar huis te gaan of te verhuizen naar een andere stad of een ander land.

5e huis
Dit is een goed moment om creatief te zijn als sterrenbeeld Leeuw, expressief en plezierig te zijn. Misschien vindt u een nieuwe romance die u een gevoel van warmte en liefde geeft. Je kunt merken dat je betrokken bent bij kinderen of jongere mensen. Het belangrijkste is om je innerlijke kind naar voren te brengen en het te laten verkennen en spelen.

6e huis
Dit is het moment waarop u een nieuw dieet kunt beginnen, een nieuw oefenprogramma en alles dat betrekking heeft op uw gezondheid en welzijn. Breng positieve veranderingen aan in uw dagelijkse routines. Doe iets koesteren voor de mensen met wie je werkt of voor. Een kleine daad van vriendelijkheid zal uw werkrelaties verbeteren.

7e huis
Het is belangrijk om de balans te vinden tussen uw behoeften en de behoeften van andere mensen om u heen. Dit is een goed moment om een ​​nieuwe relatie te beginnen. Als je al een relatie hebt, heb je misschien een echt gesprek van hart tot hart, zodat je nog een keer dichterbij kunt komen.

8e huis
Dit is een goed moment om je financiën op orde te krijgen, en als je schulden hebt, om ze af te betalen of om ze te betalen. Iemand kan naar u uitkijken voor financiële ondersteuning en u moet eerlijk zijn of u in staat bent om aan hun wensen te voldoen. Je sensuele energieën kunnen op een nieuwe manier worden gewekt.

9e huis
Plan een vakantie, een retraite, een avontuur naar een plek waar je nog nooit bent geweest. Leg contact met mensen uit andere landen en deel gemeenschappelijke interesses. Je overtuigingen kunnen worden aangevochten en je kunt een ontwaken hebben waarmee je een heel nieuw perspectief op jezelf en de wereld kunt hebben.

10de huis
Dit is een geweldige tijd voor alles wat te maken heeft met je publieke imago, om in het openbaar te spreken, om opgemerkt te worden in je werk, om gepromoot te worden of om een ​​nieuwe baan te vinden. Dit is geen tijd om je te verstoppen, het is een tijd om gezien te worden en je talenten te tonen. U kunt een evenement organiseren of de leiding nemen over een nieuw project.

11e huis
Dit is een prachtige gelegenheid om contact te maken met gelijkgestemde mensen. Probeer op pad te gaan om te socialiseren met vrienden en kennissen en focus op het verbinden met mensen op het hartniveau van een sterrenbeeld Maagd. Een vriend kan een crisis ervaren en naar je toekomen voor hulp.

12e huis
Het is belangrijk dat je alleen tijd hebt. Je bent waarschijnlijk erg druk geweest met dagelijkse activiteiten en verantwoordelijkheden, dus je moet jezelf tijd gunnen om je te hergroeperen en te rusten. Een geheime of privé-aangelegenheid kan worden onthuld of een werkproject kan tot stand komen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/