Fishspaal Bergen
Image default
Beauty en verzorging

De hondentrimsalon in Vught is een echte dierenvriend

Bij de leukste hondentrimsalon in Vught bent u aan het juiste adres voor de verzorging van uw hond. En biedt deze trimsalon voor honden in Vught de behandelingen die u hond nodig heeft en geeft uitsluitend advies over de juiste verzorging voor uw hond. En gaat dan ook alle aandacht naar u hond en kijken we altijd wat nodig is wanneer we ergens tegen aanlopen en doen we naast knippen nog veel meer. Zo worden altijd de nagels geknipt van uw hond en voorkomen we zo ingegroeide nagels wat vaak voorkomt bij honden. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een eerste kennismaking of een eventuele vervolgafspraak.

Onze behandelingen voor uw hond

Bij de hondentrimsalon in Vught bent u aan het juiste adres voor voor het knippen, trimmen en plukken van uw hond waarbij de honden uiteraard gewassen wordt. Maar ook voor kleine dingen zoals het föhnen en borstelen van uw hond wanneer deze deelneemt aan wedstrijden. Maar ook voor medische redenen wanneer u hond bijvoorbeeld veel last heeft van lange nagels en een vies oog. Dan hebben wij de juiste behandeling om de ogen van een hond schoon te maken. En knippen wij de nagels van uw hond wanneer deze te lang zijn, dit kan namelijk leiden tot ingegroeide nagels. Ook voor de juiste verzorging bent u dus bij ons aan het juiste adres. 

De juiste verzorging

Iedereen hond is anders en heeft andere verzorging nodig, ben de hondentrimsalon in Vught houden we dan ook goed rekening met uw ras en zorgen we dat hij zo geknipt wordt. Zodat hij de mooie uitstraling van het ras behoud en u weer een hond heeft om trots op te zijn. En is de verzorging van uw hond erg belangrijk omdat een hond de juiste behandeling moet hebben gehad voor elk seizoen. En wilt u natuurlijk niet dat uw hond het koud heeft in de winter doordat hij geknipt is. We proberen dit dan ook af te stemmen op het seizoen.