Fishspaal Bergen
Image default
Vakantie

Een bedrijfsuitje met overnachting op een bijzondere plek

Is een bedrijfsuitje met overnachting niet overdreven? Nee, soms lijkt een uurtje naar buiten, of alleen al een verfrissende nieuwe inhoud voldoende om de dagelijkse werksleur te doorbreken. Gewoon een ander gezichtsveld. Maar soms ook is er behoefte aan even helemaal eruit naar een bijzondere groepsaccommodatie. Een totaal andere plek, een verrassend andere sfeer, een andere dynamiek, even helemaal out-of-the-box. Letterlijk. Zeker als er behoefte is aan teambuilding, een andere groepsdynamiek, of als er gevoelige of delicate onderwerpen op de agenda staan, maar ook gewoon om elkaar beter te leren kennen en samen plezier te maken. Denkt u dan eens aan een bedrijfsuitje met overnachting op een bijzondere groepsaccommodatie, zoals de Westernboerderij.

Nieuwe verbindingen ontstaan bij de Westernboerderij

Door de collega’s nu eens in een totaal andere hoedanigheid (en daarmee op een totaal andere manier) te leren kennen, buiten de geijkte setting, worden soms ogen geopend en nieuwe verbindingen gesmeed. In de bosrijke omgeving van het mooie Gelderland, ligt een bijzondere groepsaccommodatie. U kunt hier zakelijk terecht voor teamspellen, een verscheidenheid aan indoor en outdoor activiteiten, zowel gericht op teamwork als op individuele ontwikkeling en plezier, voor vergaderingen, huifkartochten, kampvuur avonden, bedrijfsuitjes met overnachting in een grote Tipitent, en zo voort. Juist ook los van de verantwoordelijkheden van thuis, kan eenieder zich vrij bewegen, hetgeen garant staat voor bijzondere gebeurtenissen.

Verrijkt en vol verhalen met een blos op de wangen weer naar huis

Of het nu een bedrijfsuitje met overnachting betreft, een heisessie of een privéfeest of familiebijeenkomst, men keert huiswaarts vol verhalen en belevenissen, verrijkt met inzichten en diepere kennismakingen, en last but not least, een blos op de wangen. Bij slecht weer heeft deze bijzondere groepsaccommodatie voldoende mogelijkheden binnenshuis, maar over het algemeen trotseren veel mensen het weer omdat er zo ontzettend veel leuke activiteiten in de buitenlucht worden georganiseerd. U kunt daarbij denken aan quad rijden, huifkarritten, skilattenrace, boogschieten. En bij bedrijfsuitjes met overnachting ontstaan de beste gesprekken na een actieve dag buiten, bij het kampvuur of een fijn grillbuffet, voordat iedereen voldaan zijn slaapplek in de Tipitent opzoekt.