Fishspaal Bergen
Image default
Hobby en vrije tijd

Restaurant Putten

Vrijwel iedereen vindt het wel leuk om een keertje op een unieke plek wat lekkers te eten of drinken. Bij Restaurant De Vanenburg in Putten is dit op een erg leuke wijze mogelijk en daarnaast is het ook nog eens betaalbaar. Het Restaurant Putten De Vanenburg biedt diverse opties wat betreft eten en drinken. Van een lekker diner tot aan een high tea, alles is naar uw wens mogelijk.

 

Dineren in Restaurant Putten

Bij de Vanenburg kunt u erg lekker dineren en kiezen uit diverse gerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een 3-gangen menu. Bij het eten komt er dan onder anderen brood koffie of thee bij kijken. Ook kunt u kiezen voor een 4-gangen menu, dat uiteraard net wat uitgebreider is. Daarnaast zijn er ook nog de opties om extra vers brood te nemen, frietjes te nemen, visgerechten zoals zalm te kiezen of bijvoorbeeld een lekkere burger te kiezen. Er is voor ieder wel wat. Na het diner kunt u kiezen voor een uitgebreid toetje zoals een sorbet.

 

Andere mogelijkheden bij hét Restaurant van Putten

Bij de Vanenburg is een restaurant niet het enige dat aanwezig is. Naast dat u uitgebreid kunt eten in het restaurant, heeft Vanenburg namelijk ook nog een hotel en diverse arrangementen waar gebruik van gemaakt kan worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan De Veluwe, een VIP-arrangement, een fietsarrangement en nog meer. Op de website kunt u over alle arrangementen en al het andere dat mogelijk is in de Vanenburg meer lezen. Een reservering doen voor het restaurant in putten of voor een van de andere arrangementen is ook zeker mogelijk.